Update Corona virus en Ondernemen Op School 16/03/2020, 09:50

Beste scholen,
Hierbij mailen we jullie een update over de omschakeling naar virtuele lessen van ons onderwijsprogramma Ondernemen Op School. Voor alle scholen waar nu Ondernemen Op School/E-commerce Op School loopt, vandaag zullen er geen lessen worden aangeboden.
Vandaag zullen we gebruiken om alle voorbereidingen van het verzorgen van virtuele lessen te treffen.

Lessen zullen via Googe Hangouts Meet worden gedaan. Dit programma kan zowel via de desktop/laptop als via de app op een smartphone worden gebruikt. De instructies voor leerlingen/studenten en docenten volgen later vandaag.

Concreet betekent dit:

 • alle lessen Ondernemen Op School/E-commerce Op School zullen virtueel worden aangeboden, tenzij een school dit niet wenst
 • docenten kunnen gewoon virtueel aanwezig zijn in het virtuele klaslokaal
 • lessen kunnen mogelijk in aangepaste vorm worden uitgevoerd en mogelijk korter zijn dan de fysieke lessen
 • we verzoeken u om lijsten met emailadressen van leerlingen/studenten vandaag aan ons te mailen (geen overige gegevens aub!)
  Deze emailadressen dienen het verwerkingsdoel om leerlingen/studenten te kunnen uitnodigen voor de virtuele klas in Hangouts Meet
  Leerlingen/studenten krijgen dan een email met een link naar het virtuele klaslokaal
 • alle lesmaterialen kunnen de contactpersonen van scholen downloaden via de knop ‘download’ in onze planning app https://planning.eurobizzacademy.eu
  Mocht dit nog niet gedaan zijn, wilt u dan aub vandaag de praktijkboeken in Magister/Som/uw schoolmanagement programma plaatsen, zodat leerlingen/studenten daarbij kunnen.
  Uiteraard kunnen leerlingen/studenten ook vanuit huis hun e-learning modules gebruiken: https://elearning-eurobizz.eu. Mocht u de links om gratis toegang te krijgen tot de modules niet meer hebben of niet bij de hand hebben, laat het dan gerust weten. Dan zullen we u die nogmaals mailen. Bijgevoegd vind u de instructie hoe te starten met e-learning.
 • mochten leerlingen/studenten vragen hebben over hun domeinnamen/hosting of andere vragen, dan kunnen ze mailen naar: sales@eurobizz.eu.
 • wilt u als school afzien van het gebruik van virtuele lessen en de lessen voor Ondernemen Op School/E-commerce Op School willen pauzeren tot 6 april 2020,
  laat dit dan aub vandaag weten via nathie@eurobizz.eu. Dan kunnen we de betreffende trainer(s) op de hoogte stellen.

Belangrijk om te weten is, dat EURObizz Academy ondertekenaar is van het Convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy. Dat betekent, dat de verstrekte emailadressen conform de AVG zullen worden behandeld voor het bovengenoemde verwerkingsdoel.
Deze zullen tot 6 april 2020 worden bewaard en daarna verwijderd worden. Mocht blijken, dat de verwerkingsperiode verlengd moeten worden, dan zullen we u daarvan op de hoogte stellen.

Vanavond om 20:00 zal er een virtuele instructiebijeenkomst zijn met onze trainers, zodat ze vanaf morgen aan de slag kunnen gaan met het verzorgen van virtuele lessen.
Mochten er vragen zijn, laat het gerust weten. Later vandaag zullen we jullie verder updaten. Sterkte met alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: