Business Boost Live 2020 succesvol afgesloten

Woensdag 4 maart 2020 hebben we kunnen genieten van Business Boost Live, een geweldig evenement. Met het EURObizz Paviljoen hebben diverse leerlingen/jongeren letterlijk en figuurlijk een podium gegeven. Ibrahim en Alexis wonnen een stand op ons paviljoen en andere jongeren/leerlingen waren deelnemers aan het YES project, waaronder leerlingen van het Wateringse Veld College in Den Haag.

Hiermee hebben we jongeren/leerlingen in de leeftijd van 17 tot 25 jaar de kans gegeven om zich live te presenteren voor een groot zakelijk publiek. Voor sommigen was dit de eerste keer om zich op zo’n evenement te presenteren als ondernemer. Een enorme leerervaring! Na de Business Boost Parade, kregen de jongeren/leerlingen de kans om geïnspireerd te worden door sprekers als Ronald Koeman, minister president Mark Rutte via een video boodschap aan ondernemend Nederland, Verne Harnish, Colette van Eerd (CCO Jumbo), Raymond Cloosterman (Rituals), Nikkie Plessen (NP Fashion), Atilay Uslu (Corendon), Pieter Zwart (Coolblue) en Jitse Groen (Takeaway).

Daar kwamen interessante thema’s op tafel, zoals hoe ga je om met Corona als vliegmaatschappij of modeketen met de productie deels in China, de team spirit in een groeiend bedrijf, hoe zorg je voor rustmomenten in het drukke bestaan als ondernemer, hoe laat je een bedrijf groeien met een voor die tijd ‘belachelijk’ idee en wat zijn ingrediënten van een scale up fase.

Tijdens dit nieuwe onderdeel van Business Boost Live, de Business Boost Parade, was EURObizz Academy het eerste startup paviljoen en heeft het grote publiek kunnen kennismaken met ons onderwijsprogramma Ondernemen Op School, het YES Project, en het Europese uitwisselingsprogramma voor startende en ervaren ondernemers, Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE). Met gepaste trots en dankbaarheid kijken we terug op een geslaagde dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: