Stanislascollege Rijswijk & Digitale Vaardigheden

Stanislascollege Rijswijk is een bijzondere school. Dat komt tot uiting in de samenwerking van medewerkers, leerlingen en ouders, in het helpen en begeleiden van de nieuwe generaties leerlingen om uit te groeien tot verantwoordelijke volwassenen en hen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij komt nu ook dat zij meedoen aan het programma ‘Ondernemen Op School’.

Hierin leren leerlingen op een unieke en praktijkgerichte wijze hoe ze vanuit een zelfbedacht concept een eigen bedrijf kunnen opzetten. Zowel binnen onderwijs en het bedrijfsleven zijn digitale vaardigheden van groot belang.
Daarom leren de leerlingen van Stanislascollege Rijswijk die deelnemen aan Ondernemen Op School ook hoe ze met behulp van een 3D tekening een 3D print kunnen maken en zo hun productconcept direct kunnen visualiseren.

  • 3d printen in Ondernemen Op School

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: