Update Corona virus en Ondernemen Op School 17/03/2020, 11:00

Beste scholen,

Hierbij mailen we jullie een update over de omschakeling naar virtuele lessen van ons onderwijsprogramma Ondernemen Op School. Onze trainers hebben instructies gekregen om over te schakelen naar virtuele lessen; elke trainer beschikt nu over een virtueel klaslokaal en een Google Hangouts account; vandaag zullen we de details verder intern doornemen en met u bespreken.

Voor alle scholen, die hebben aangegeven gebruik te willen maken van virtuele lessen voor Ondernemen Op School/E-commerce Op School, zullen de virtuele lessen morgen starten. Deze zullen via Google Classroom en Google Hangouts Meet worden gedaan; bekijk deze video voor meer uitleg: https://youtu.be/JKxwJDCEMLg

Dit programma kan zowel via de desktop/laptop als via de app op een smartphone worden gebruikt. Leerlingen ontvangen een email vandaag met een link waarmee ze toegang krijgen tot het virtuele klaslokaal, daar zijn ook digitale versies van de praktijkboeken te vinden.

Mocht dit nog niet gedaan zijn, dan vragen we u om de praktijkboeken in Magister/Som/uw schoolmanagement programma te plaatsen, zodat leerlingen/studenten ook daar er bij kunnen. Alle lesmaterialen kan de contactpersoon van uw school downloaden via onze planning app: https://planning.eurobizzacademy.eu.

Hebben we nog geen lijst met emailadressen van leerlingen, dan vragen we u die vandaag alsnog aan te leveren. Deze gegevens worden conform de AVG behandeld. Voor scholen die nog niet weten/hebben aangegeven of de ondernemersmarkt wordt verplaatst naar een later moment dit schooljaar óf deze helemaal willen annuleren, we zullen we in de komende weken verder met u hierover overleggen. Dit geldt ook voor de uitreiking van certificaten, we zullen in de komende weken overleggen hoe en wanneer de uitreiking zal plaatsvinden.
Ook zullen we nog de winnende teams per klas bepalen en in de komende weken overleggen wanneer het bioscoopbezoek met limousine weer mogelijk is. Hierin zijn we wel afhankelijk van de opening en beschikbaarheid van bioscopen.

Tenslotte zullen onze trainers zoveel mogelijk de beoordelingen, die al kunnen worden gedaan, afronden, zodat cijfers kunnen worden doorgegeven. Het beoordelingsschema (Excel) met de 4 categorieën praktijkopdrachten, kunt u vinden en downloaden in de planning app. De beoordelingsschema’s bewaren wij tot 6 maanden na eindexamens. Mocht u intern cijfers niet (meer) kunnen vinden, dan hebben we zo een backup voor dit onderdeel beschikbaar voor u.

Alle tijden, zoals vermeld in de planning app, blijven hetzelfde. Mocht u de lestijden toch willen wijzigen, neem dan aub contact op met Nathie Perez: nathie@eurobizz.eu. Voor overige vragen/zaken kunt u contact opnemen met Werner van Ekkendonk: werner@eurobizz.eu.

We wensen alle collega’s en hun familieleden die ziek zijn, van harte beterschap; we denken aan jullie. Sterkte met alles en succes. Het is geweldig om te zien hoe veerkrachtig het onderwijs reageert in tijden als deze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: