E-commerce Op School

WebshopOnline ondernemen begint natuurlijk met het leren om een eigen website in WordPress te maken. In onze module E-commerce Op School gaan leerlingen/studenten specifiek aan de slag met de facetten van online ondernemen, zoals de bouw van een webshop met Woocommerce.

Verder behandelen we de onderdelen SEO (zoekmachine optimalisatie), Online adverteren, Content creëren, Google Analytics en Online marketing. Naast het Praktijkboek E-commerce, is er ook de e-learning module E-commerce. Dit zorgt voor zowel theoretische diepgang, maar draait het nog steeds om het daadwerkelijk opzetten en uitvoeren van de eigen webshop en die professioneel in de markt zetten.

E-commerce is niet het ondernemen van de toekomst, het is het ondernemen van nu!
En dat zal alleen maar verder groeien. Des te meer reden voor leerlingen/studenten om nu aan de slag te gaan met deze praktijkgerichte onderwijsmodule. Net als bij Ondernemen Op School, worden de lessen verzorgt door eigen, bekwame trainers, die specifieke kennis van en actuele ervaring met e-commerce hebben. Een webshop installeren en inrichten is één ding, om succesvol online te ondernemen komen er nog veel meer zaken bij kijken. En dat begint bij goed onderwijs door bekwame experts.

De geleerde kennis wordt direct in de praktijk uitgevoerd. Geen theoretische verhalen en een offline oefenomgeving, maar het echte werk in de praktijk. Wij zorgen tevens voor de domeinnamen en hosting gedurende 12 maanden. Dit betekent, dat leerlingen/studenten werken met hun eigen branding en niet aan de branding van een leverancier. De koppeling met betaalsystemen en een bankrekening per team wordt gefaciliteerd. Deze module
E-commerce Op School is zowel in combinatie met Ondernemen Op School als los te boeken.

Niveaus: VMBO GL/TL, Mavo, Havo, Gynasium en MBO3/4
Aantal contacturen: 20 lesuren
Inhoud pakket: nette ordner met praktijkboek, e-learning modules, domeinnaam en hosting, ISBN-nummer en inzet van onze eigen e-commerce trainer

Interesse? Bel nu voor een telefonische afspraak of een afspraak bij jullie op locatie via tel. 085-8000223 of stuur ons een bericht.