Wie kan deelnemen?

erasmus-logoBen je minimaal 18 jaar, woon je in Nederland en heb je serieuze plannen voor het opzetten van hun eigen bedrijf of ben je tijdens je opleiding al begonnen met een eigen bedrijf (niet langer dan 3 jaar geleden)?

Dan is dit een unieke kans om na het afronden van je opleiding maximaal 6 maanden mee te lopen met een ervaren ondernemer in Europa. Het is dus een uitwisselingsprogramma tussen 2 ondernemers. Startende ondernemers in het Erasmus for Young Entrepreneurs-programma worden ‘New Entrepreneurs’ genoemd. Het aantal plekken zijn beperkt, dus alleen als je echt bezig bent met de voorbereiding van je eigen bedrijf, maak je kans om geselecteerd te worden om mee te doen.

Host Entrepreneurs
Uiteraard kunnen ervaren Nederlandse ondernemers (minimaal 3-5 jaar ervaring) ook meedoen. Dit zijn ervaren ondernemers (eigenaar-manager of  directie) die een kleine of middelgrote onderneming runnen in Nederland. Ervaren ondernemers worden in het Erasmus for Young Entrepreneurs-programma ‘Host Entrepreneurs’ genoemd. In deze rol ben je bereid bent je kennis en ervaring met een ‘New Entrepreneur’ uit Europa te delen en als mentor te fungeren. Het is een geweldige ervaring, omdat je werkt met een energieke en gemotiveerde nieuwe ondernemer die kan bijdragen aan jouw bedrijf met innovatieve inzichten, nieuwe vaardigheden en kennis.

Ben je van plan om je eigen bedrijf te starten, heb je dat kort geleden al gedaan en leer je graag in de praktijk van ervaren ondernemers in een Europees land? Ben je een ervaren ondernemer en vind je het leuk om je kennis te delen, internationale ambitieuze ondernemers te ontmoeten en zelf ook weer nieuwe dingen te leren?
Aanmelden kan via ons contactformulier of bel 085-8000223.